Afspraak maken


Op deze pagina kunt u eenvoudig en snel een afspraak maken bij KapperEnschede. Met onze online agenda kunt u zelf uw gewenste datum en tijd kiezen, zodat u zeker weet dat u op het juiste moment bij ons terecht kunt.

Door gebruik te maken van onze online afspraken systeem, kunt u snel en gemakkelijk een afspraak maken. Registreer uzelf eerst door op de knop “Afspraak maken” te klikken. Hierna vult u uw gegevens in en kiest u de gewenste datum en tijd voor uw afspraak. U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw afspraak per e-mail.

Onze online afspraken systeem staat u toe om uw afspraak te wijzigen of te annuleren, in geval van een verandering in uw planning. Wij raden u wel aan om tijdig te annuleren, zodat wij de tijd kunnen geven aan andere klanten. Onthoud dat wij altijd streven naar een persoonlijke aanpak en daarom adviseren we u ook altijd om contact met ons op te nemen voor specifieke verzoeken of vragen. Wij zijn er altijd voor u.

Klik op de knop “Afspraak maken” en maak vandaag nog een afspraak bij KapperEnschede en laat u verwennen door ons professionele team. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze salon.